Ден на отворените врати във ФЖМК

Факултетният студентски съвет и Факултетът по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) към Софийския университет "Св. Климент Охридски" организират "Ден на отворените врати във ФЖМК" на 16 март 2023 г., събота, от 11 часа във ФЖМК - София, ул. "Московска" 49.

Събитието е насочено към всички кандидат-студенти, които имат интерес към предлаганите от ФЖМК бакалавърски програми - "Журналистика", "Връзки с обществеността", "Книгоиздаване" и "Комуникационен мениджмънт".

opend

С помощта на студенти и преподаватели от Факултета бъдещите първокурсници ще научат повече за наличните специалности, процеса на кандидатстване, историята на Университета и Факултета, възможностите за мобилност с цел образование по програмата "Еразъм +", условията в студентските общежития и всичко останало, което ги интересува.

Присъстващите на "Дни на отворените врати" ще имат възможност и да се запознаят със сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация, включително с учебните медии и учебните студия по преса и дигитални медии, радио и телевизия.

Линк към Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/1345929962775586/

Кандидат-студентите могат да следят за информация относно кандидатстудентската кампания в: