Покана за Юбилейна конференция на ФЖМК - 24 и 25 октомври 2024 г.

През академичната 2024/2025 г. Факултетът по журналистика и масова комуникация чества своята 50-годишнина. Ще отбележим половинвековния юбилей от създаването на факултета като самостоятелно звено на Софийския университет с организирането на Петата юбилейна международна научна конференция на тема: Communications, Media and Education in the Paradigm of New Technologies and Artificial Intelligence от цикъла „Медиите и комуникациите на ХХI век“.
 

conf24

Конференцията ще се проведе на 24-25 октомври 2024 г. в платформата за видеоконферентна връзка Teams.

Каним за участие специалистите по медии и комуникации, възпитаниците на Факултета по журналистика и масова комуникация, както и всички колеги, които са ангажирани с проблемите на медийната и комуникационна среда и култура в техните разнообразни измерения и проявления. Приветстваме интердисциплинарния поглед към съвременните предизвикателства в журналистическото образование и практика, както и в комуникационните дейности изобщо. Заявете своето участие до 30 юни 2024 г.

Допълнителна информация можете да намерите в прикачените файлове с покана и заявка за участие, както и на уебсайта https://commed21.com/.