Стажантска програма на ARC Academy

arcВ ARC изграждаме образователни програми за гейм, филм и дигитално изкуство. ARC Academy е корабът-майка – двугодишно обучение на място в София (Кампусът ни е в Студентски град – йей!), където учиш как да правиш игри и VFX за филми. (VFX са специалните ефекти в киното – ако решат да взривят НДК в някой филм, VFX хората ще направят този взрив да изглежда съвсем истински).
ARC Online е по-малкото корабче, което бързо набира скорост – кратки онлайн курсове (4-6 седмици) по същите теми.
За да се направи един курс или програма – от измисляне на темата, през намиране на подходящ лектор, до привличане на курсисти – е необходима една почти магическа смес от креативност, отговорност, мотивация и хъс. Нашият екип ги притежава, това очакваме и от теб! Не е нужно да знаеш всичко – ние сме тук, за да те научим. Нужно е да си любопитен и активен. В ARC Horizon няма глупави въпроси – ако не знаем каква е разликата между българската и чилийската люта чушка, питаме ChatGPT.
• E-mail за контакт: welcome@arc.academy
• Уебсайт: ARC Academy: https://arc.academy/bg/akademiyata/
• Позицията, за която ще се кандидатства:

Накратко задълженията ти като стажант ще са свързани с научаването на куп неща, с които да разшириш хоризонта си като например как се създава обучителна програма за гейм и филм индустриите, как се пишат мейли до партньори и лектори, как се организират събития, как се прави постинг план, как се пуска реклама във Facebook и още много други.
Ще минеш през целия цикъл на развитие на един продукт и бранд:

* проучване интереса на потребителите;
* генериране на идеи;
* създаване/подобрение на продукт;
* стратегия за комуникация;
* дигитален маркетинг;
* изграждане и поддържане на общности.
• Изисквания свързани с позицията – мотивация за работа и запознанство с нови хора, жажда за нови знания; да умееш да се забавляваш.
• Начин на подбор на кандидатите: Изпрати ни кратко видео (до 1 минута), в което ни разказваш защо искаш да си част от ARC Horizon (стажантската програма), какво можеш и какво очакваш да научиш.
• Срокът за кандидатстване е до 16 юли.
Линк към стажантската програма на ARC Academy – ARC Horizon -> ТУК.