Участвайте в конкурса WebReport на Dir.bg

Имаме удоволствието да ви представим една невероятна възможност - участието в конкурса WebReport, организиран от Dir.bg, със срок до 30 април. От 2018 година насам, този конкурс е станал истинска платформа за поощряване на качествената, почтена и отговорна журналистика у нас.

dirПредставете си моментите, когато сте прочели статия, която ви е вдъхновила, която ви е разтърсила, която ви е оставила с въпроси и мисли. Тези статии не се появяват от нищото. Те се раждат от ангажимента и страстта на журналистите, които ги създават, от хора като вас.

WebReport не е просто конкурс. Това е възможност да изразите вашата страст към писането, да се включите в борбата за истината и качеството в медийното пространство на България. Може би смятате, че новините са скучни, но ако не ни помагат да разберем света по-добре, ние как ще вземем правилни решения?

Търсим онези от вас, които не се страхуват да изследват, да разкриват истината и да я представят с достойнство. Онези, които са готови да използват перото и сърцето си, за да направят разлика в начина, по който виждаме света и разбираме събитията около нас.

Не се колебайте - присъединете се към нас в тази невероятна пътека към истината и качеството. Участвайте в конкурса WebReport и бъдете част от тази вълна на промяна в българската журналистика. Вие сте тези, които ще формирате бъдещето на медийното пространство у нас.