lizСтудентите от четвърти курс, специалност „Журналистика“ представиха своето учебно списание „Лицата“, подготвено в рамките на дисциплината „Типология на списанието“ под ръководството на проф. д-р Ефрем Ефремов.
В „Лицата“ студентите събират вълнуващите съдби на известни и значими личности от областта на политиката, иновациите, спорта, модата, литературата, киното и музиката. Разказват за огромните им приноси, за техните вдъхновяващи или пък поучителни житейски истории.
Авторите в броя отправят поглед както назад към миналото и хората, опълчили се срещу конвенциите на времето си, така и напред към новите таланти, които ни дават надежда за света утре.
В „Лицата“ ще си припомните съдбите и постиженията на Коко Шанел и Мерилин Монро, ще се запознаете с вълшебния свят на Куентин Тарантино и писателите на магическия реализъм и ще се срещнете със звезди като новата надежда в световния футбол – Ерлинг Браут Холанд.   
Студентите не подминават и важните личности в България – ще си припомните кои са политиците, заемали позицията на председател на Народното събрание, ще откриете кой е най-гледаният български стриймър и ще се запознаете с момчето, което се погрижи за възстановяването на родопската теснолинейка.
Авторите в „Лицата“ канят читателите да се присъединят към вълнуващото пътешествие из живота и постиженията на цветните личности в броя.
Списанието е достъпно онлайн на сайта на ФЖМК.