Осмата световна конференция по медии и масови комуникации 2023 г. ще се проведе от 16 до 17 март 2023 г. в Банкок, Тайланд, както и онлайн. MEDCOM 2023 ще обедини най-разнообразни изследвания и анализ на казуси от цял свят в паралелни сесии, като същевременно ще предложи много възможности за работа в мрежа и публикуване. Темата на MEDCOM 2023 е "Промени ли се нещо? Медиите и комуникациите в трансформацията на знанието".
Факултетът по журналистика и масова комуникация отново ще представлява Софийския университет „Св. Климент Охридски“ като академичен партньор.

med Конференцията е организирана от Международния институт за управление на знанието - Шри Ланка (The International Institute of Knowledge Management). MEDCOM 2022 е платформа, която събира ентусиасти в областта на медиите и масовите комуникации от всички среди (изследователи, практици и политици) под един знаменател - за да създадат интересен учебен опит и да улеснят ефективния трансфер на знания за развитие на кариерите, като същевременно обогатяват качеството на научните изследвания в областта на медиите и масовите комуникации. В MEDCOM 2023 ще се включат участници от над 20 държави. Краен срок за подаване на резюмета 16 ноември 2022 г. Краен срок за плащане на ранни записвания 14 декември 2022 г.

Сайт на конференцията